Sectoren / branches

Wij zijn een brede uitzendorganisatie binnen meerdere sectoren.

Dat houdt in dat we u kunnen helpen met een breed aanbod aan vacatures. Uiteraard zijn we wel specifiek gericht op specialistische dienstverlening & bemiddeling binnen de Bouw & Infra. Branches waar we volledig in thuis zijn en waarvoor we een specialistische & gemotiveerde database aan vakkrachten hebben.

Bouw & Infra

Wij plaatsen veel vakkrachten aan bedrijven die actief zijn met de Bouw & Infrastructuur. Wij hebben vakbekwame, gekwalificeerde en gemotiveerde mensen voor u. Mensen die u graag ziet komen, en mensen die u niet graag ziet gaan. Dankzij ruime ervaring binnen de bouw én detacheringswereld, gaan wij op zoek naar de perfecte match voor u & uw projecten!

Industriële reiniging

Productieruimtes, staalconstructies, hardnekkig bevuilde fabriekshallen, droogkamers met kleine stofdeeltjes en nog veel meer. Ze vragen om een passend schoonmaakproces, met hoogwaardig materiaal en uitgevoerd door gekwalificeerde mensen. Om ervoor te zorgen dat deze staalconstructies en productieruimtes goed schoon blijven, staan onze mensen klaar voor de industriële schoonmaak.

Laten we kennis maken!
Neem contact op

Je kunt op diverse manieren in contact komen met ons. Zo kan je het contactformulier invullen of contact opnemen via de contactgegevens op de contactpagina. TimMij heet je graag van harte welkom in hartje Arnhem!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.